Menu pro dnešní den
21. 10. 2025
Polévka
Francouzská hovězí (1a,9,10)
Hlavní jídlo
Hovězí na houbách, houskový knedlík(1a,3,7,) 100 g
Kuřecí roláda, šťouchané brambory, saát(1a) 100 g
Brynzové halušky, slanina(1a,9,10) 300 g
Týdenní menu
43. týden | 20. 10. 2025 - 24. 10. 2025
PONDĚLÍ20. 10. 2025 POLÉVKA
: Orlická cibulačka(1a,9,10)
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Smažený kuřecí řízek v cornflakes, bramborová kaše, mm(1a,3,7,)
100 g | Směs Pražského drožkaře, rýže (1a)
150 g | Květákový mozeček, brambor, mm (1a,9,10)
300 g | Nudle s ořechovou směsí, mm(1a,9,10)
ÚTERÝ21. 10. 2025 POLÉVKA
Francouzská hovězí (1a,9,10)
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Hovězí na houbách, houskový knedlík(1a,3,7,)
100 g | Kuřecí roláda, šťouchané brambory, saát(1a)
300 g | Brynzové halušky, slanina(1a,9,10)
0 g | 0
STŘEDA22. 10. 2025 POLÉVKA
Brokolicová(1a,, 3, )
HLAVNÍ JÍDLO
100 g | Vepřová kýta na víně, rýže(1a, 10, 3,)
300 g | Špekové knedlíky, kys.zelí, cibulka (1a, 7,)
0 g | Zapečené rybí filé se sýrem, šťouchaný brambor, salát(1a,3,)
0 g |
ČTVRTEK23. 10. 2025 POLÉVKA
Charčo po gruzínsku(1a,3, 7)
HLAVNÍ JÍDLO
150 g | Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka (,1a, 3,7,)
130 g | Kuřecí steak, zelný salát COLLESLAW (1a, 3,)
300 g | Buřt guláš, chléb(1a,3,7,)
0 g | 0
PÁTEK24. 10. 2025 POLÉVKA
Hrstková(1a,7,9,10,)
HLAVNÍ JÍDLO
1 ks | Kuřecí stehno ala kachna, bramborový knedlík, červené zelí (1a,3, 9,10,
300 g | Vepřové rizoto, sýr, kys.okurka(1a, 3,)
300 g | Švestková metýnka(1a,3,7,)
300 g | Paříž, rohlíky(1a,3,7))

Vytisknout