Menu pro dnešní den
19. 9. 2025
Polévka
Boršč (1a,7,9,10,)
Hlavní jídlo
Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, mm(1a,3, 9,10,) 100 g
Hovězí guláš, houskový knedlík(1a, 3,) 100 g
Makový závin(1a,3,7,) 300 g
Celerový salát se šunkou, cel.pečivo(1a,3,7) 300 g
Týdenní menu
01. týden | 1. 1. 1970 - 5. 1. 1970
PONDĚLÍ1. 1. 1970 POLÉVKA
HLAVNÍ JÍDLO
ks |
ks |
ks |
ks |
ÚTERÝ2. 1. 1970 POLÉVKA
HLAVNÍ JÍDLO
ks |
ks |
ks |
ks |
STŘEDA3. 1. 1970 POLÉVKA
HLAVNÍ JÍDLO
ks |
ks |
ks |
ks |
ČTVRTEK4. 1. 1970 POLÉVKA
HLAVNÍ JÍDLO
ks |
ks |
ks |
ks |
PÁTEK5. 1. 1970 POLÉVKA
HLAVNÍ JÍDLO
ks |
ks |
ks |
ks | )

Vytisknout